Головна сторінка » Росіяни атакують по всій лінії фронту: карта бойових дій 29 квітня

Росіяни атакують по всій лінії фронту: карта бойових дій 29 квітня

Найгарячішими напрямками на фронті зараз є Бахмутський та Авдіївський. Загалом, ворог завдав 1 ракетного та 82 авіаційних ударів, здійснив 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Бої по всьому фронту, найважче – на Авдіївському напрямку: карта бойових дій 28 квітня

Яка ситуація на фронті

Окупанти тиснуть на Лиманському напрямку: дивіться на карті

Росіяни завдають ударів на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Авдіївський напрямок – найгарячіша ділянка фронту: дивіться на карті

Ворог тисне на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Втрати ворога

Водночас наші військові активно продовжують завдавати нищівних ударів ворогу, завдають втрат окупаційним військам як у живій силі, так і в техніці. Сили оборони докладають титанічних зусиль, щоб витіснити ворога вздовж всієї лінії фронту.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління противника.

На фронті в Україні зараз найгарячішими напрямками є Бахмутський та Авдіївський. За даними, ворог здійснив 1 ракетний та 82 авіаційних удари, а також 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Така активність бойовиків свідчить про їхню намагання зайняти стратегічно важливі позиції на фронті.

Проте, варто звернути увагу на те, що не всі напрямки мають таку ж напружену обстановку. На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація залишається стабільною без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає свою військову присутність у прикордонних районах та проводить диверсійні акції, щоб перешкодити перекиданню наших військ на загрозливі напрямки.

Значний опір ворогу демонструють наші війська на Куп’янському напрямку, де вдалося відбити 6 атак. Також важлива битва триває на Лиманському напрямку, де ворог провів 18 атак. Захисники Бахмутського напрямку відбили 29 атак, а на Авдіївському напрямку захисники відстояли під собою 55 атак.

Ця інформація свідчить про те, що ворог продовжує активні дії по всьому фронту і намагається змусити нашу армію розсістися і перекинути сили на уразливі напрямки. Особливо напружена ситуація спостерігається на Авдіївському напрямку, де зафіксовано найбільшу кількість атак.

Зауважимо, що наші війська продовжують завдавати ворогу нищівних ударів, завдаючи втрат як у живій силі, так і в техніці. За допомогою ракетних військ було нанесено удари по зосередженню ворожої особовості та пунктам управління. Це свідчить про активність та ефективність наших воїнів на фронті.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *