Головна сторінка » Росія відновила наступ на Куп’янському напрямку: карта бойових дій за 18 квітня

Росія відновила наступ на Куп’янському напрямку: карта бойових дій за 18 квітня

Загалом, протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень. Ворог завдав 4 ракетних та 57 авіаційних удари, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Майже 1000 окупантів та до 100 одиниць техніки: величезні втрати ворога 18 квітня

Яка ситуація на Сході Україні

Ворог атакував біля Новосергіївки: дивіться на карті

Росіяни штурмували позиції ЗСУ біля Тернів: дивіться на карті

Росія хотіла покращити тактичне положення біля Часового Яру: дивіться на карті

Біля Семенівки були бої: дивіться на карті

Ворог продовжує штурмувати район Красногорівки: дивіться на карті

Що відбувається на Півдні

Сили оборони відбили штурми окупантів біля Старомайорського: дивіться на карті

Як змінився фронт на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 складу боєприпасів та 1 іншому важливому об’єкту противника.

Протягом минулої доби війська України стали свідками серії бойових дій та провокацій з боку російського ворога. Загалом, ворожі сили здійснили 4 ракетних та 57 авіаційних ударів, провели 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, націливши їх на позиції наших військових та мирних населених пунктів. Така активність є тривожним знаком і свідчить про те, що російські загарбники намагаються змінити становище на фронті на свою користь.

Зокрема, на Куп’янському напрямку було зафіксовано 4 атаки в районі Новосергіївки Харківської області. Це свідчить про страхітливу готовність ворога атакувати мирні населені пункти та провокувати військові дії в цій області.

У боротьбі за контроль над населеними пунктами Невське Луганської області та Терни Донецької області, сили оборони України відбили 3 атаки. Важливо зазначити, що Росія продовжує підтримувати ворожу присутність та веде диверсійну діяльність з метою замахнутися на наші території. Це підтверджує той факт, що ворожа авіація використовується з метою підтримки атак нашого противника.

На Бахмутському напрямку, в районах населених пунктів Луганської та Донецької областей, силам України вдалося відбити 24 атаки від ворожих сил. Ворог, використовуючи підтримку авіації, намагався покращити своє тактичне положення, але не зміг прорвати оборону наших військ. Це свідчить про жорстокі бої, які тривають на цьому напрямку, але також показує, що сили оборони України є дуже сильними та володіють необхідними ресурсами для відбиття ворожих атак.

На Авдіївському напрямку, у районах населених пунктів Донецької області, відбулися 19 атак з боку російського ворога. Позиції Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське та Новоукраїнка досі знаходяться під загрозою. Противник використовує авіацію та намагається змінити стратегічну ситуацію у свою користь.

На Новопавлівському напрямку, сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Донецької області. Російські загарбники намагаються прорвати оборону за допомогою авіації та провести атаку на Водяне, Красногорівку, Побєда, Новомихайлівку та Урожайне.

На Оріхівському напрямку, російські окупанти здійснили 5 атак біля Старомайорського в Донецькій області. Згідно зі звітами, сили оборони України вдалося відбити ці штурми.

На Херсонському напрямку, ворог не зупиняється і продовжує намагатися вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Упродовж минулої доби, ворожі сили здійснили 3 атаки на наші позиції. Однак, сили України активно борються зі злоякісними діями ворога та намагаються завдати йому якомога більшого розрахункового удару.

Слід зазначити, що на інших напрямках, таких як Волинський і Поліський, ситуація залишається стабільною, без особливого збільшення активності ворожих сил.

Протягом минулої доби, авіація Сил оборони України здійснила удари по 8 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ були завдані ураження по важливим об’єктам противника. Це свідчить про активність і волі до перемоги з боку ЗСУ.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *