Головна сторінка » Окупанти тиснуть на Новопавлівському напрямку: карта бойових дій 22 квітня

Окупанти тиснуть на Новопавлівському напрямку: карта бойових дій 22 квітня

Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Понад 700 окупантів, 17 артсистем, 8 броньованих машин: величезні втрати ворога на 22 квітня

Яка ситуація на фронті

Лінія фронту на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Ситуація на полі бою на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Окупанти 23 рази намагалися прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Втрати ворога

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління БпЛА противника.

За минулу добу на фронті було зареєстровано 85 бойових зіткнень, під час яких ворог наніс 4 ракетні та 45 авіаційних ударів, а також здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Це свідчить про те, що ворог все ще активно діє та має значну вогневу потужність.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін, що може свідчити про тимчасове затишшя або зосередження сил ворога на інших ділянках фронту.

У Сіверському та Слобожанському напрямках ворог продовжує зберігати свою військову присутність та проводити диверсійні акції з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки. Також ворог нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону, що може свідчити про підготовку до можливої наступальної операції.

На інших напрямках фронту також зареєстровано активну діяльність ворога. Зокрема, на Лиманському напрямку відбулися 17 нападів на позиції наших захисників, а на Бахмутському напрямку ворог намагався провести 14 атак. Українські ЗСУ зуміли відбити усі напади, але така активність ворога свідчить про те, що він не збирається відмовлятися від своїх намірів захопити контроль над цими територіями.

У південних напрямках ворог також зазнав великих втрат. На Новопавлівському напрямку ворог намагався прорвати оборону ЗСУ 23 рази, а на Оріхівському напрямку було зафіксовано 4 напади. У цих районах ЗСУ продовжують стримувати ворога та зменшувати його можливості для наступальних дій.

На Херсонському напрямку ворог здійснив 4 безуспішні атаки на позиції наших військ на лівобережжі Дніпра. Це свідчить про те, що наша оборона сильна та добре забезпечена технікою, і ворог не здатний прорвати її.

За результатами бойових дій, авіація ЗСУ завдала значних ударів по зосередженню противника. Крім того, було знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та проведені ураження по пунктам управління та інфраструктурі противника. Це сприяє позбавленню ворога можливості вести координацію та планування своїх дій.

Усі ці дані свідчать про те, що конфлікт на сході України продовжується, ворог протистоїть нашим силам та намагається здобути перевагу у бойових діях. Проте, Збройні Сили України виявляють високий рівень організації та бойової майстерності, що дозволяє їм відбивати атаки ворога та зазнавати мінімальні втрати.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *