Головна сторінка » Окупанти штурмують найбільше на 3 напрямках, за добу понад 100 зіткнень: карта фронту 21 квітня

Окупанти штурмують найбільше на 3 напрямках, за добу понад 100 зіткнень: карта фронту 21 квітня

Протягом минулої доби відбулося 115 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 15 ракетних та 63 авіаційних удари, здійснив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Конгрес США ухвалив надання допомоги Україні: хронологія 788 дня війни

Яка ситуація на фронті

Ситуація на полі бою на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Лінія фронту на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Ворог 25 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Що відбувалося на фронті: дивіться відео

Втрати загарбників

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління, 2 районах зосередження особового складу, 1 складу боєприпасів, 1 засобу протиповітряної оборони, 1 району зосередження озброєння та військової техніки противника.

Протягом минулої доби на фронті відбулось 115 бойових зіткнень та численні обстріли та удари противника. Розмірковуючи про цей стан справ, можна зробити кілька висновків.

По-перше, значна активність противника свідчить про те, що ворог налаштований на продовження бойових дій та намагається знизити моральний дух українських військових. Його зусилля направлені на недопущення перекидання українських військових на загрозливі напрямки та порушення оборонних позицій наших сил.

По-друге, зосередження мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону свідчить про те, що ворог готується до можливого наступного. Це дає підставу припустити, що майбутні бойові дії можуть відбуватися не лише на вже відомих напрямках, але й на нових.

По-третє, важливо відзначити успіхи українських Сил оборони відбитті атак противника. Незважаючи на значну кількість ворожих атак, наші захисники зуміли відбити більшість з них, що свідчить про високий професіоналізм та готовність наших військових до захисту нашої Батьківщини.

Таким чином, ситуація на фронті залишається напруженою та представляє загрозу для національної безпеки. В умовах продовження війни необхідно посилити оборонні зусилля, удосконалити координацію дій, підвищити готовність військових та продовжувати отримувати підтримку від міжнародних партнерів. Тільки таким шляхом можна забезпечити нашу перемогу та зміцнення України.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *