Головна сторінка » Офіцер Нацгвардії описав тактику росіян під Часовим Яром (карта бойових дій)

Офіцер Нацгвардії описав тактику росіян під Часовим Яром (карта бойових дій)

Українські воїни на фронті очікують на допомогу від США, зазначив захисник нашої держави.

Офіцер артилерії 4-ї бригади Національної гвардії України “Рубіж” Володимир Назаренко з позивним “Сонечко” розповів про ситуацію в районі міста Часів Яр (Донецька область).

“Ситуація вже котрий місяць залишається складною. Постійно тривають бої, ворог не припиняє свої регулярні обстріли, застосовує бронетехніку. Ворог обрав тактику тиску по багатьох ділянках – це десятки й десятки місць, де він намагається просуватися”, – розповів воїн в ефірі телемарафону.

За його словами, у більшості випадків Сили оборони дають супротивнику “добру відсіч”. “І попри те, що ворог планує, готується, для нього більшість спроб вдаються невдалими”, – сказав Назаренко. Він також додав, що наразі на фронті бійці чекають на отримання допомоги від США.

Відео дня

“Для мене, як для артилериста, важливо – це артилерійські боєприпаси, потужність БПЛА, можливість врівноважити шальки терезів. Адже у ворога, на жаль, є перевага в кількості боєприпасів у рази. Але ми маємо переважати ворога в точності. Нашим пріоритетом є відпрацьовувати ворожі тили та убезпечувати наші війська від ворожих обстрілів”, – розповів Назаренко.

Варто зазначити, що аналітики Deep State 30 квітня оновили картку бойових дій. На карті видно, що на Часів Яр росіяни продовжують намагатися наступати з кількох напрямків.

У центрі уваги місто Часів Яр - карта бойових дій сьогодні виглядає так / скріншот з deepstatemap.live

Читайте також:

Триває війна в Україні проти росіян – зараз це варто знати

За інформацією від Генштабу Збройних сил України, РФ продовжує активно штурмувати позиції Сил оборони України на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Загалом же, за добу на фронті відбулося 115 боєзіткнень.

Водночас Сили оборони продовжують завдавати відчутних втрат окупантам. Так, протягом минулої доби на фронті було ліквідовано 1 200 росіян. Тепер загальні втрати ворога на 30 квітня 2024 року становлять приблизно 468 720 ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Українські воїни на фронті очікують на допомогу від США, зазначив захисник нашої держави. Володимир Назаренко, офіцер артилерії 4-ї бригади Національної гвардії України “Рубіж”, розповів, що ситуація в районі міста Часів Яр залишається складною, і ворог не припиняє своїх обстрілів та атак. За його словами, у більшості випадків Сили оборони здатні дати супротивникові “добру відсіч”, але потребують допомоги від США, зокрема артилерійських боєприпасів і потужних безпілотних літальних апаратів (БПЛА) для вирівнювання чисельних переваг російського ворога.

Тактика ворога полягає в тиску на багатох ділянках фронту і використанні бронетехніки. Однак, наразі більшість спроб ворогові не вдаються. Важливою задачею для українських артилеристів є відпрацьовування ворожих тилів і захист військових позицій від обстрілів супротивника.

За оновленою карткою бойових дій, росіяни продовжують намагатися наступати на Часів Яр з кількох напрямків. Інформація від Генштабу Збройних сил України свідчить про активні напади на позиції Сил оборони на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Загалом, за останню добу на фронті відбулося 115 боєзіткнень, а українські військові нанесли втрати окупантам, знищивши 1200 російських бойовиків. Загальні втрати ворога становлять близько 468720 осіб.

Аналіз:

Потреба в допомозі від США

Слова Володимира Назаренка, офіцера артилерії, про потребу українських військових у допомозі від США розкривають проблеми, з якими стикається українська армія. Відсутність достатнього арсеналу артилерійських боєприпасів та потужних безпілотних літальних апаратів, які здатні швидко та точно брати на мету ворожу техніку, ускладнюють оборону та дозволяють російському ворогові матеріальну перевагу у конфлікті. В умовах війни, де точність та швидкість реакції є важливими факторами, недостатнє забезпечення артилерійською оснасткою ставить під загрозу життя та безпеку українських військових.

Тактика російського ворога

Варто відзначити тактику російського ворога, яка полягає в тиску на багатох ділянках фронту та використанні бронетехніки. Це важко зупинити для української армії, яка часто знаходиться в оборонній позиції та має обмежені ресурси. Тактика російського ворога має на меті виснажити та витратити ресурси української армії, викликати дезорганізацію в її лавах та зайняти стратегічно важливі точки. Загроза наступу з кількох напрямків дозволяє російським силам маневрувати та шукати слабкі місця в українській обороні. Це потребує постійного реагування та мобілізації з боку українських військових.

Знищення російських бойовиків

Ліквідація 1200 російських бойовиків за останню добу свідчить про активну оборону українських сил та їх здатність завдати втрат противнику. Продовження втрат серед бойовиків може призвести до дезертирства та деморалізації російських військ. Однак, це також вказує на інтенсивність бойових дій та високу загрозу у зоні конфлікту. Українським військовим потрібна підтримка та додаткові ресурси, аби продовжувати ефективну оборону та завдавати значні втрати російському ворогові.

Така ситуація вимагає негайних дій та підтримки від міжнародного співтовариства. Українським військовим необхідно отримати необхідне озброєння та підтримку для ефективної оборони та збереження територіальної цілісності України. Слова Володимира Назаренка є кричущим викликом до дії для міжнародної спільноти, включаючи США, які вже надали певну допомогу, але ще потрібно більше для стабільності та миру в регіоні.

Джерело: unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *