Головна сторінка » На Авдіївському напрямку – гаряче, ворог намагається тиснути на ЗСУ: карта бойових дій 27 квітня

На Авдіївському напрямку – гаряче, ворог намагається тиснути на ЗСУ: карта бойових дій 27 квітня

Загалом на фронті протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення. Ворог також завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

До теми Понад 1100 окупантів та більш ніж 130 одиниць техніки: втрати ворога на 27 квітня

Яка ситуація на Сході України

Сили оборони відбили атаки ворога біля Кислівки: дивіться на карті

Росіяни штурмували позиції біля Дружелюбівки: дивіться на карті

Ворог намагався штурмувати позиції біля Білогорівки: дивіться на карті

Наші захисники відбили атаки біля Очеретиного: дивіться на карті

ЗСУ стримують росіян біля Красногорівки: дивіться на карті

Як змінився фронт на Півдні

Сили оборони відбили штурми біля Старомайорського: дивіться на карті

Що відбувається на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу у техніці

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 1 складу боєприпасів, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Деталізована аналітика останніх подій на фронті

За останню добу на фронті, силами агресора було проведено 94 бойових зіткнення і здійснено 12 ракетних і 76 авіаційних ударів. Крім того, було проведено 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Захист на Куп’янському напрямку

На Куп’янському напрямку наші воїни активно відбивали атаки в регіонах Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області. Захисники зуміли відбити 10 атак, завданих ворогом.

Напружена обстановка на Лиманському напрямку

На Лиманському напрямку противник 14 разів атакував позиції наших захисників в районах Дружелюбівка Харківської області, Греківка та Серебрянське лісництво Луганської області, а також Терні та південніше Зарічного на Донеччині.

Бійці захистили Бахмутський напрямок

На Бахмутському напрямку наші силами відбили 10 атак в районах Білогорівка Луганської області та Новий, Виїмка, Спірне, Іванівське і Кліщіївка Донецької областей.

Гарячі бої на Авдіївському напрямку

На Авдіївському напрямку було відбите 29 атак в районах Архангельське, Керамік, Очеретине, Семенівка, Уманське, Калинове.

Зміна ситуації на Півдні

На Оріхівському напрямку окупанти 3 рази атакували позиції наших захисників. Спротив стверднулося в регіонах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Цільові напади на Херсонському напрямку

На Херсонському напрямку противник не знищив свої наміри вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби, противник здійснив 4 атаки, але всі вони були відбиті нашими військами.

Ситуація на інших напрямках

Волинському та Поліському напрямках не відбулося значних змін, водночас Сіверському та Слобожанському напрямках противник підтримує військову присутність у прикордонних районах і займаєтся диверсійною діяльністю.

Втрати ворога

За минулу добу, авіація Сил оборони здійснила удари по 14 районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ нанесли удари на 2 райони зосередження особового складу, 1 радіолокаційну станцію, 1 склад з боєприпасами, 3 засоби протиповітряної оборони, 1 станцію радіоелектронної боротьби та 1 склад матеріально-технічних засобів противника.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *