Головна сторінка » Південь Одещини атакували “шахеди”, в Ізмаїльському районі пролунали вибухи

Південь Одещини атакували “шахеди”, в Ізмаїльському районі пролунали вибухи

Сьогодні, 14 грудня, у перші хвилини нової доби Командування Повітряних Сил  ЗСУ повідомило про загрозу ударних БпЛА для півдня Одещини.

“Перебувайте в укриттях!” – закликали у Повітряних Силах.

У 0.14 паблік “Новости Одесса | Одеса” повідомив про чергову групу “шахедів” на підльоті до Рені. “Рашисти знову провокують НАТО – один “шахед” на кордоні між Україною та Румунією”, – пишуть тут і попереджають, що є небезпека і для Ізмаїлу. 

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повітряну тривогу, пов′язану з атакою російських ударних безпілотників на Одещині оголосили ще вчора, близько 19.30. Станом на цей час вона триває вже майже п′ять годин. Близько 20 години 13 грудня вибухи пролунали у самій Одесі. Телеграм-канали пов′язали їх з роботою ППО. Про наслідки цих вибухів дізнаємося з офіційних джерел.

У 0.25 пабліки повідомили, що на Одещині знову працює ППО. 

“Триває атака ударних БпЛА. Ймовірно одна з найпотужніших на Ізмаїльский район. Нова група БпЛА прямує у напрямку Ізмаїл-Рені”, – повідомив у 0.52 паблік monitor.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

О 1.03 паблік “Новости Одесса | Одеса” повідомив про вибухи в місті Кілія. Попередньо кажуть, що то працює ППО.

Відбій повітряної тривоги на Одещині пролунав лише о 2.37. Атака “шахедів” на регіон тривала понад сім годин. Ймовірно, вона була найтривалішою, принаймні протягом останнього часу. Про їїнаслідки дізнаємося з офіційних повідомлень. Станом на цей час небо над усією Україною – чисте.

Раніше повідомлялося, що в одеській лікарні ввечері 13 грудня помер чоловік, який постраждав під час атаки російських безпілотників. 

Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Джерело: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *