Головна сторінка » На Одещині водолази знайшли у річці машину з тілом чоловіка на задньому сидінні: за 40 м від берега – Біляївка.City

На Одещині водолази знайшли у річці машину з тілом чоловіка на задньому сидінні: за 40 м від берега – Біляївка.City

Шостого березня до Служби Порятунку надійшло повідомлення, що ймовірно в місті Ізмаїл в річці зник автомобіль з водієм. Водолази ДСНС розпочали пошукові роботи. Вони тривали майже добу. Сьомого березня ввечері авто «Рено» знайшли під водою у 40 метрах від берега. Восьмого березня близько 11.00 автомобіль із загиблим чоловіком вилучили на берег та передали працівникам поліції.

Джерело: ДСНС Одещини

Що відомо: за інформацією Думської, чоловік, чиє тіло дістали з Дунаю рятувальники, працював у порту Ізмаїла на посаді старшого інспектора французької інспекційно-сертифікаційної компанії.

Він поїхав з дому ще третього березня. Був за кермом службової машини. Через два дні його дружина заявила про зникнення. Коли водолази дістали машину і тіло інспектора, він чомусь знаходився на задньому сидінні авто. Слідів насильницької смерті не виявили. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Читайте також: У Подільську на вулиці знайшли мертвим військового: поліція розслідує умисне вбивство
Читайте також: На Одещині потяг переїхав ноги жінці: вона переходила через залізничні колії

Джерело: bilyayivka.city

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *