Головна сторінка » Мільярдні податки, допомога армії та відбудова країни:

Мільярдні податки, допомога армії та відбудова країни:

Cosmolot відразу чітко заявив про свою позицію: Росія – агресор, з яким треба рішуче боротися. Таку думку доносили всім міжнародним партнерам.

“Компанія вела постійну комунікацію з партнерами. Пояснювали, що Росія напала на Україну. Нам важлива була їхня підтримка та позиція, – говорить Chief Legal Officer Олександр Лисий. – Просили донатити на ЗСУ та гуманітарні потреби біженців. Також просували ігровий кенселінг серед партнерів (сучасна форма осуду або відмови від підтримки публічної персони за її дії або висловлювання – Gazeta.ua), аби Росія втратила доступ до ліцензованих ігор світових платформ. Дехто з європейських партнерів називав війну “ситуацією”. Стосовно таких приймали відповідні рішення”.

Росія – агресор, з яким треба рішуче боротися

За сприянням Сosmolot іноземці задонатили на оборонні потреби України близько $100 тис. Нині компанія продовжує кенселити все рашистське й першою на ринку відмовилася від мови ворога на своєму сайті.

Олександр Лисий, Chief Legal Officer Сosmolot

“Наша мета – працювати в Україні під українською ліцензією, – додає Олександр. – Сosmolot не надавав та не надає послуги клієнтам з території Росії, Білорусі та інших країн, які підтримують рашистів. Коли трохи оговталися після 24 лютого, перевірили, чи заблокована можливість людям з російськими документами заходити й реєструватися на сайті – хотілось максимально відхреститися від рашистів.

Трафік у нас суто український, послуги на території Росії та Білорусі не надавали, але все ж доступ росіянам і білорусам ми заблокували ще з першого дня оперування. Вони навіть не зможуть створити депозит, якщо перебувають не на території України, не мають українських документів або рахунку в українському банку. Перевірили всіх партнерів, щоб Росія не мала можливості отримувати нічого від нас навіть через треті компанії. Виявилося, що і раніше не отримувала”.

Джерело: projects.gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *