Головна сторінка » МЮ був розбитий Крістал Пелас в АПЛ

МЮ був розбитий Крістал Пелас в АПЛ

Фото: Getty Images

Крістал Пелас розгромив Манчестер Юнайтед

“Червоні дияволи” зганьбилися у 36 турі чемпіонату Англії і тепер можуть залишитись без єврокубків.

Манчестер Юнайтед ризикує залишитись без єврокубків на наступний сезон. Напередодні “червоні дияволи” поступились у матчі 36 турі АПЛ Крістал Пелас. Таким чином “манкуніанці” не змогли випередити Ньюкасл на шостому місці – останньому яке дає право на виступи у єврокубках.

зазначимо, що лондонський клуб почав забивати голи підопічним Еріка тен Хага майже з перших хвилин. Гості припускалися дивних помилок і погано грали в обороні. Тож Пелас забив двічі в першому таймі, і ще двічі у другій половині. Гості ж не спромоглися забити навіть гол престижу.

Таким чином після 36 турів АПЛ Крістал Пелас йде на 14-му місці з 43 балами, а Манчестер Юнайтед посідає восьме місце, набравши 54 очки. “Червоні дияволи” також матимуть шанс вийти до єврокубків через Кубок Англії, у фіналі якого вони зіграють проти Манчестер Сіті.

АПЛ. 36 тур. 6 травня

Крістал Пелас – Манчестер Юнайтед 4:0

Голи: Олісе, 12, 66, Матета, 40, Мітчелл, 58

Попередження: Амрабат (69), Едуар (88).

Очікувані голи (xG): 1.40 – 0.33

Володіння м’ячем: 42% – 58%

Удари: 18 – 7

Удари у ворота: 10 – 2

Фоли: 12 – 8

Крістал Пелас: Хендерсон, Муньос, Клайн (Гехі, 78), Андерсен, Річардс, Мітчелл, Хьюз (Рідевалд, 68), Езе (Айю, 85), Олісе (Шлупп, 85), Уортон, Матета (Едуар, 68).

Манчестер Юнайтед: Онана, Діогу Далот, Еванс, Каземіро, Ван-Бісака, Еріксен, Маунт (Діалло, 80), Майну, Антоні (Амрабат, 60), Гарначо, Хейлунд (Уітлі, 80).

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *